Контактирајте нас

Игра Речима је отворена за сарадњу, уважавамо ваше мишљење

Контакт

Пишите нам на komante@yandex.ru

Постани сарадник

Наш језик је богата ризница огромног обима. За квалитетне резултате у раду с њим пожељно је учешће више људи. Ако желиш да допринесеш стварању квалитетног садржаја, развоју алата, игара, промоцији пројекта, писању чланака, јави се.

Оно што нудимо је

Пословна сарадња

Са веома богатим искуством у развоју свих врста софтвера и софтверских пројеката од нуле, доступни смо за пословну сарадњу. Посебно у областима и технологијама повезаним и коришћених у развоју Игре речима:

О нама

Игру речима је покренуо Вук Ђапић као самостални пројекат 2019. године. Из жеље да неке од напредних алата за рад са текстом примени на постојећа књижевна дела. Требало је доста времена да се од почетне идеје, кроз доста измена и итерација дође до тренутне верзије сајта. Развој веб сајта је комплексан посао који захтева познавање и употребу неколико различитих технологија. Од осмишљавања текста и дизајна страна, до аутоматизације поставке нове верзије уживо. Али је у исто време и заниљиво, игра. Када из ничега стварамо нешто, посебно ако је у исто време и корисно.

Вук је по занимању програмер, са дугогодишњим искуством на великом броју пројеката. Љубитељ је књижевности, нарочито домаће и домаћих песника. Искрено заинтересован за очување српског језика, посебно у условима његове угрожености у тенденцијама савременог света.

Остали начини контакта

Линкедин
Инстаграм
Vuk Djapic
Copyright 2024 Igra Recima Политика приватности