Kontaktirajte nas

Igra Rečima je otvorena za saradnju, uvažavamo vaše mišljenje

Kontakt

Pišite nam na komante@yandex.ru

Postani saradnik

Naš jezik je bogata riznica ogromnog obima. Za kvalitetne rezultate u radu s njim poželjno je učešće više ljudi. Ako želiš da doprineseš stvaranju kvalitetnog sadržaja, razvoju alata, igara, promociji projekta, pisanju članaka, javi se.

Ono što nudimo je

Poslovna saradnja

Sa veoma bogatim iskustvom u razvoju svih vrsta softvera i softverskih projekata od nule, dostupni smo za poslovnu saradnju. Posebno u oblastima i tehnologijama povezanim i korišćenih u razvoju Igre rečima:

O nama

Igru rečima je pokrenuo Vuk Đapić kao samostalni projekat 2019. godine. Iz želje da neke od naprednih alata za rad sa tekstom primeni na postojeća književna dela. Trebalo je dosta vremena da se od početne ideje, kroz dosta izmena i iteracija dođe do trenutne verzije sajta. Razvoj veb sajta je kompleksan posao koji zahteva poznavanje i upotrebu nekoliko različitih tehnologija. Od osmišljavanja teksta i dizajna strana, do automatizacije postavke nove verzije uživo. Ali je u isto vreme i zaniljivo, igra. Kada iz ničega stvaramo nešto, posebno ako je u isto vreme i korisno.

Vuk je po zanimanju programer, sa dugogodišnjim iskustvom na velikom broju projekata. Ljubitelj je književnosti, naročito domaće i domaćih pesnika. Iskreno zainteresovan za očuvanje srpskog jezika, posebno u uslovima njegove ugroženosti u tendencijama savremenog sveta.

Ostali načini kontakta

Linkedin
Instagram
Vuk Djapic
Copyright 2024 Igra Recima Politika privatnosti