Igra recima ukrstene reci slozislovka
Pogledaj rešenje prethodne igre

Složislovka - Igra rečima

Ukrštene reči 3x3

Ukrštenica, slovna slagalica, ukrštene reči, ili kako smo je mi nazvali Složislovka je igra u kojoj je dato devet slova koje je potrebno složiti u kvadrat od devet polja.

Rešenje igre

Tako da u svakom redu čitano s leva na desno, i u svakoj koloni čitano odozgo na dole budu ispravne reči. Ukupno šest reči od tri slova, od kojih su tri horizontalne, a tri vertikalne.

Pravila za reči

Slova su izabrana tako da uvek postoji rešenje. Pri čemu ne postoji ograničenje da reči treba da budu u određenom padežu, vremenu, licu, broju, ili bilo kom drugom gramatičkom obliku. Naprosto, reč je ispravna ako postoje primeri njene upotrebe u književnim delima koje Igra rečima ima učitane.

Provera ispravnosti i upotrebe reči

Baš zato što reči mogu da budu vrlo različite i neuobičajene, bez obzira što ima samo devet slova igra može bit prilično zahtevna i izazovna! Kao pomoć ponudili smo da za svaka svaku reč koju složite dobijete informaciju da li jeste ili nije ispravna. A ako jeste, da lako proverite primere njene upotrebe u književnim delima.

Ukoliko ipak ne uspete da rešite složislovku, njeno rešenje i ukrštene reči koje je čine možete pogledati sutradan. A mi ćemo se potruditi da svakog dana dobijete novu složislovku i novi izazov. Uživajte u igri!

Copyright 2024 Igra Recima Politika privatnosti